Tidligere projekter

Vi har haft privilegiet af at deltage i flere store projekter. Vores ekspertise og erfaring inden for dansk tekstilproduktion har gjort os til en pålidelig samarbejdspartner inden for forskellige områder. 

Nedenfor kan du se eksempler på tidligere projekter, hvor vores systue har spillet en central rolle.

Fat mod

I anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag onsdag d. 8. marts blev et nyt samarbejde mellem kunstner Ursula Reuter Christiansen, grafisk formgiver Rasmus Koch og tøjdesigner Mads Nørgaard lanceret. Samarbejdet er en kollektion af valmueblomstrede kjoler og bluser samt et heldags-event i Nørgaard paa Strøget med samtaler og oplæsninger af en række stærke kvindelige forfattere.

Kollektionen er skabt gennem et tæt samarbejde mellem Ursula
Reuter Christiansen, Mads Nørgaard, grafisk formgiver Rasmus Koch og den nye
mikrofabrik Rodinia i Nordvest.

 

Mads Nørgaard

“Hos Mads Nørgaard – Copenhagen er vi dybt forelskede i mode og i den fantastiske og evigt foranderlige verden vi lever og agerer i. Men vi synes også nogle gange at det går lige lovligt hurtigt i den vestlige verden. I et forsøg på at sætte farten lidt ned er vi derfor også forelskede i modetøj der ikke hele tiden forandrer sig og som bevarer sin relevans. Så når vi sæson efter sæson kreerer vores nye kollektioner, kan du altid regne med at udgangspunktet er klassisk modetøj. -Til kvinder, til mænd og til børn. Også i de tilfælde hvor vi udfordrer konventionerne, og os selv. I sidste ende skal moden sætte dig fri, ikke definere eller kontrollere dig. Det du har på skal understøtte dig i din måde at være til på. Og det lyder naturligvis meget bedre på engelsk: WHAT YOU WEAR SHOULD SUPPORT YOU IN YOUR WAYS AND BELIEFS. Sådan ser vi på det.”

3000 totebags

I forbindelse med TRENDS & TRADITION 2023 producerede vi 3000 totebags til eventet. Taskerne blev lavet af deadstock fra møbelbranchen. 


TRENDS & TRADTION

“TRENDS & TRADITIONS er Skandinaviens vigtigste furniture meet & greet event med unik inspiration, netværk, ny viden og mennesker i centrum. Vi mødes om design, arkitektur, møbler, innovation og alt det, der knytter os sammen. Inspirerende udstillinger, talks og oplevelser løfter dig fagligt og giver dig blik for nye muligheder og nye veje at gå.”

Scroll to Top