Samarbejdspartnere

Vi har samarbejdspartnere fra hele landet. Vi kalder både vores kunder og leverandører for samarbejdspartnere. Nogle af dem er nemlig begge dele. 

Liselotte Hornstrup

Liselotte Hornstrup var vores første kunde, da vi startede i 2021. 

Liselotte Hornstrup er en dansk modevirksomhed, hvis design DNA er centeret om styrkelse af individualiteten, og hvor der er plads til fri udfoldelse. Brandets identitet er monokrom og dunkel med en masse rå kanter og detaljer. Det er en innovativ fortælling om håndværk og beklædning, der er lavet til at blive brugt i lang tid, som modstand til samfundets kød-og-smid-væk-kultur.

Klaus Samsøe

Klaus Samsøe stræber efter to former for holdbarhed: den funktionelle, der sikrer, at tøjet kan modstå den daglige brug og vask, og den æstetiske, der fremhæver det tidsløse design, hvor modebegrebet er irrelevant. Siden Klaus Samsøe startede Samsøe og Samsøe i 1992 har et af hans primære fokusområder været at minimere spildet i produktionen. Derfor arbejder han i dag meget med deadstock og kasserede materialer. 

For Klaus Samsøe er målet, at alle hans designs bliver produceret i Danmark, når vi rammer 2026.

Fabulous Agenda

“Vores vision er at skabe tidløse designs. Vi ønsker at skabe
meningsfulde produkter, der holder. Ved at træffe et bevidst valg ved at bruge eksisterende stoffer og ved at lave lokal produktion bidrager vi til en mere gennemtænkt industri med minimal påvirkning af miljøet. Alle stoffer er fra Italien, og ved at producere alt tøj i Italien og Danmark minimerer vi vores
CO2-fodaftryk.”

 

Odd Lemon

Odd Lemon skaber ikoniske og farverige stykker til din garderobe, og uden kompromiser! De ønsker, at alle deres beklædningsgenstande skal være både komfortable, etiske og smukke. Med deres farverige univers giver de dig mulighed for at skabe din egen personlige og unikke stil. 

Rodinia Generation

“Rodinia Generation blev grundlagt med ét mål: at eliminere overproduktion i modeindustrien. Vores skalerbare mikrofabrikskoncept giver de næste generationer mulighed for at lave præcis det, som de har brug for, når de har brug for det, og hvor de har brug for det. Uden at gå på kompromis med profit og planet.”

NewRetex

Hos NewRetex arbejder de med tekstiler og genanvendelse i et cirkulært loop. De sørger for at indsamle og sortere brugte tekstiler, så de kasserede produkter kan få nyt liv. Ved at sortere tekstilerne i farver og materialer, sørger de for at langt mere tekstilaffald kan genanvendes og blive til tøj og tekstil igen. De tilbyder intelligent og automatisk sortering, så mulighederne for genanvendelse effektiviseres og forbedres.

Scroll to Top